torstai 21. tammikuuta 2010

pyynnöistä huolimatta päivitystä ;)



Sammakko ultra oli nyt toiseen kertaan ja siellä hän köllötti iloisena,kuten hymystä näkyy :)





kova on kaveri potkimaan, varsinkin jos suklaata syö...on tainnut isäänsä tulla suklaahimonsa kanssa:) nyt uusi villitys oli,että aamuherätyksen kuullessaan,Sammakko alkoi potkia :) aika hupaisaa..yksi ilta soitettiin rokkia ja meno alkoi välittömästi




seuraava ultra meillä onkin sitten helmikuussa,koska istukka oli liian alhaalla ja tietty halutaan seurata,että se nousee tarpeeksi ylös.



talon isännällä oli pieni rojekti eteisen kanssa:paneelit ja patterinsuojus...ja todella kaunis eteinen tulikin, paneelit löytyivät vintiltä muovipakkauksesta ja suoraan vuodelta 1984 .( meillä ennen muutosta käyneet muistavat psykedeelisen eteisen joka oli siis perua entiseltä omistajalta)





pieni makuuhuone oli pakko laittaa lastenhuoneeksi,koska meidän sänky on niin iso,ettei Sammakon peti mahtunut .. sänky siis muutti olohuoneen yhteydessä olevaan huoneeseen ja kun ehtii,siitä tulee tarpeeksi tilava.. ja pieni makuuhuone menee sammakon/vierashuoneeksi.






en tiedä nyt ihan miksi tämä kuva on laitettu tähän(T siis valitsi kuvat K kirjoittelee) mutta se on autotallista kuva, miehinen turvapaikka jäkättävältä akalta :D:D mutta täytyy sanoa,että tosi hyvässä kunnossa verrattuna siihen, että se oli ihan täynnä tavaraa kun muutettiin, meidän että entisen omistajan.T onkin tosi tarkka omasta tilastaan ja niin sitä pitää ollakin..vielä kun saisi sohvan ja telkkarin sinne ja niin , jääkaapin olutta varten!


Eddien kaksi -vuotiskuva!


Mummo kävi ohimennen kylässä meilläkin..Eddie ja Wilma meni aivan sekaisin :) Kyllä olikin luxusta tulla kotiin töistä kun oli ruoat laitettu, pyykit pesty ja kämppä siivottu. Ja illat oli mukava turista vaikka mitä. Miljoonat kiitokset anopille käynnistä!!!



bye,bye audi! letukka tuli taloon :) nyt luulis koko perheen mahtuvan kyytiin,kun nokka kääntyy itäsuomea kohti

5 kommenttia:

  1. No jos on entistä veneessä, niin ei oo kauan tuokaan auto teidän parkissa. Helevetti, oon jo seonnu laskuissa monesko tuo on sitten viime heinäkuun?
    Terveisiä sammakolle...muista viis:)

    VastaaPoista
  2. Eihän se oo ku neljäs käyttöautoista. Neljä on tällä hetkellä pihassa.

    VastaaPoista
  3. Jos ossosin niin poestasin tuon yhen rupuskan tuolta sohvan nurkasta;(! ENPÄ OSSOO EN!

    VastaaPoista
  4. Sitä uutta seinnee kahtelen, vaen eipä näy, EI;!
    Ja kaepa siellä jottaan muutakkii olis kerrottavana!

    VastaaPoista
  5. Kunhan suahaan vähä tavaroita pois eestä ja tilipäivänä listat kattoon niin sitten tulloo kuvvoo.

    VastaaPoista